Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Govora
1 noapte (10 Feb - 11 Feb)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Parc, Baile Govora - 2 stele

Str. Tudor Vladimirescu 119, Baile Govora 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Parc Baile Govora Vezi Street View

Hotel Parc 2* este localizată în stațiunea Băile Govora, stațiune balneo-climaterică renumită, deschisă tot timpul anului. Stațiunea este cunoscută pentru capacitatea terapeutică a apelor sale minerale (bogate în clor, sodiu, iod, brom, sulf, magneziu, calciu), cunoscute și utilizate încă din anul 1866, a nămolului mineral (din localitate) și a nămolului sapropelic fosil (adus de la Ocnele Mari).

Clădirea hotelui Parc are 5 etaje și 84 de spații de cazare, împărțite în camere duble, camere triple și o garsonieră. Accesul la etajele superioare se face și prin intermediul liftului. 

Toate camerele hotelului beneficiază de dotări și facilități conform celor 2*, astfel: baie proprie sau comună, Tv, cablu TV și telefon.

În timpul liber oaspeții hotelului pot vizita stațiunea, se pot bucura de lungi plimbări în locuri de promenadă (iluminate și frumos amenajate) sau în parcul balnear ce are o suprafață de 15 ha, pot face sport pe terenurile amenajate, pot vizita Muzeul de Arheologie sau spațiile comerciale pentru a cumpăra suveniruri pentru cei dragi. În stațiune este asigurată asistența medicală balneară, asistența medicală permanentă și mijloace de transport pentru urgențe medicale.

Află mai multe

Oferte Speciale

Respiro Maxx - sejur 5 nopți începând cu 1 Apr 2023
de la 748 RON
Perioade Tarifare
01-05-2023   -   31-05-2023
01-06-2023   -   14-09-2023
15-09-2023   -   22-12-2023

Facilități oferite de Hotel Parc

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Internet
  • Parcare
  • Restaurant
  • Terasă

Restaurant Hotel Parc

Hotel Parc are restaurant, terasă și bar. În incinta restaurantului se pot servi toate cele trei mese ale zilei.

SPA Hotel Parc

Baza de tratament a hotelului asigură tratamente pentru diverse afecțiuni (ORL, respiratorii, ale aparatului locomotor, boli asociate), sub supravegherea unui personal specializat și este dotată cu cabinete de: electroterapie, inhalații, pulverizații, masaj.
Principalele proceduri efectuate aici sunt: împachetări cu nămol, gimnastică medicală, buvete pentru cura internă etc. În baza de tratament sunt amenajate un teren de tenis, un teren de minifotbal și un ștrand cu ape minerale.
Se mai pot efectua următoarele proceduri: 
Inhaloterapie: Inhalaţii, ultrasonoaerosoli si pulverizatii cu sulf si iod. 
Electroterapie: curent galvanic și baie galvanică, curenți de joasă frecvență, curenți de medie frecvență, curenți de înaltă frecvență, ultrasunet, magnetoterapie, laserterapie, solux; 
Termoterapie: împachetări cu parafină, cu nămol sapropelic de Techirghiol cu calități curative deosebite; 
Hidrotermoterapia bai la cada cu ape minerale care contin iod si sulf, hidroterapie in bazin, dus subacval, terapia Kneipp; 
Crenoterapie: cura cu izvoare minerale de baut. 
Kinetoterapie, hidrokinetoterapie si masaj
Pe lângă acestea se mai oferă și o procedură de hidromasaj cu esență de brad ameliorează febra și întinderea musculară, ajută la relaxarea mușchilor, fluidizează circulația sanguină, combate celulita., revigorează organismul, sistemul respirator, digestiv și nervos, reduce stresul cotidian, produce o stare de liniște, relaxează mintea și corpul. 
Factorii naturali pe care se bazează curele de tratament sunt: apele minerale (iodurate, bromurate, sulfuroase, clorurate, sodice, hipertone, bicarbonatate, sulfuroase, sodice, calcice, hipotone), izvoare minerale pentru crenoterapie (terapie hidrominerala prin ingestie).
Baile Govora

Baile Govora, Romania Romania

5 hoteluri

Băile Govora este o stațiune balneo-climaterică așezată în nord-estul județului Vâlcea, România. Este situată la 21 km de Râmnicu Vâlcea, și se poate ajunge în stațiune pe DN67, Râmnicu Vâlcea-Horezu-Târgu Jiu. Băile Govora este singura stațiune din România unde raportul dintre aeroionii pozitivi și cei negativi este egal cu 1. Stațiunea Băile Govora este considerată una dintre cele mai bogate stațiuni în ape iodurate și bromurate din lume, a doua din Europa.

Inapoi sus Alege o camera

100destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

477vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

531hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!