Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Felix
1 noapte (14 Dec - 15 Dec)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel President, Baile Felix - 4 stele

Hotel President 4* face parte din oferta hotelieră a stațiunii balneo-climaterice Băile Felix, județul Bihor și este situat la ieșirea din localitate, spre Beiuș.


Hotelul President dispune 92 de camere, din care 6 apartamente, 62  de camere și 4 apartamente sunt localizate în corpul nou al hotelului și beneficiază de mobilier nou . Camerele dispun de baie proprie, climatizare și încălzire centrală, televizor color și cablu TV, minibar și telefon cu acces internațional.


Pentru agrementul turiștilor funcționează terenuri de handbal, fotbal (2 terenuri, unul cu zgură și celălalt cu iarbă artificială cu nocturnă) și tenis (2 terenuri cu zgură ce sunt dotate cu instalație de nocturnă). Împătimiții de pescuit au în stațiune condiții propice, existând aici bălți și lacuri (lacul Les cu o suprafață de 31 de ha, populat cu 900 de kilograme de crap de dimensiuni medii), populate cu o varietate piscicolă (biban, somotei, caras, crap, albitură).


Începând cu luna noiembrie 2012 s-a deschis un nou centru de distracţii, Aqua President. Acesta dispune de două zone distincte, un centru de distractii cu diferite jocuri sportive sau mecanice şi o zonă cu bazine. Legatura între cele două zone se realizează printr-o pasarelă inchisă. 

Zona de bazine cuprinde: tobogan interior şi exterior, bilă generatoare de valuri, 13 bazine interioare şi 2 bazine exterioare, zonă amenajată pentru copii, grotă mediteraneană, saună turcească, saună finlandeză, duş emoţional, baie turcească, zonă VIP, pool bar şi masaj.

Zona de jocuri cuprinde: restaurant, terasă, bowling, biliard, snooker, squash, darts, mini fotbal, ice hockey, tenis de masă şi jocuri mecanice. 

Aqua President este deschis tot timpul anului şi funcţionează cu apa termală la o temperatură de 37 grade Celsius.

În viitor se va extinde cu următoarele atracţii: bazin de înot, bazin de scufundări, trambulină, zonă de plajă şi terenuri de volley.

Află mai multe

Oferte Speciale

Relaxare la SPA cu Demipensiune - sejur 3 nopți începând cu 15 Sep 2019
de la 137 EUR
Relaxare la SPA cu Pensiune Completa - sejur 5 nopți începând cu 15 Sep 2019
de la 0 EUR
Tratament cu Demipensiune - sejur 5 nopți începând cu 15 Sep 2019
de la 255 EUR

Facilități oferite de Hotel President

 • Bar
 • Bază de Tratament
 • Centru SPA
 • Jacuzzi
 • Parcare
 • Piscină Exterioară
 • Piscină Interioară
 • Restaurant
 • Sală de Conferințe
 • Sală Fitness
 • Salon Mic Dejun
 • Saună
 • Solar
 • Tenis de masă
 • Terasă
 • Teren de Sport

Restaurant Hotel President

Restaurantul elegant, ce are o capacitate de 80 de locuri, te primește cu ospitalitate, într-o atmosferă intimă și prietenoasă, și propune un meniu delicios din gastronomia românească și internațională. În incinta restaurantului este amenajat un salon de mic dejun ce are o capacitate de 40 de locuri. Terasa restaurantului este aranjată în stil rustic și este locul perfect pentru a lua masa sau a servi o băutură răcoritoare în zilele călduroase.

Sala Conferinte

O parte din restaurant se poate folosi și ca sală de conferințe, dispunând de tot ce este necesar pentru organizarea unor întâlniri de business.

SPA Hotel President

În cadrul Hotelului President este amenajată o bază de tratament modernă ce permite efectuarea de tratamente pentru afecțiuni reumatologice (reumatism articular degenerativ, reumatism inflamator cronic), afecțiuni post-traumatice (entorse, luxații, sechele locomotorii), afecțiuni neurologice (pareze, paralizii, neuropatii). Tratamentele oferite sunt executate de personal calificat, fiind foarte diverse (hidrokinetoterapie, electroterapie, kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic) și cu rezultate miraculoase. Centrul Wellness este ideal pentru relaxarea și buna dispoziție a turiștilor, fiind compus dintr-o piscină interioară cu apă termală, jacuzzi, saună, solar, sală fitness și un bar-restaurant unde se servesc minuturi, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, cafea etc. În cadrul Centrului de Sănătate al Hotelului President activează unicul cabinet anti-aging autorizat de către Institutul Ana Aslan din județul Bihor, sub îndrumarea Dr. Ana Toie. În cadrul cabinetului se realizează atât tratamente geriatrice cât și cosmetice.
Baile Felix

Baile Felix, Romania Romania

15 hoteluri

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară din România, și oferă condiții excelente pentru vacanțe de relaxare, odihnă și tratament. Stațiunea este renumită pentru apa termală, pentru tratamentele și programele de recuperare din hoteluri, precum și pentru numeroasele obiective turistice din zonă.

Inapoi sus Alege o camera

65destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

563vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

257hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

20 000rezervări efectuate

Peste 20.000 de vacanțe reușite!