Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (26 Mai - 27 Mai)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Roman, Baile Herculane - 2 stele

Str. Romana 1, Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Roman Baile Herculane Vezi Street View

Hotelul Roman 2* este situat pe strada Romana nr.1, în staţiunea Băile Herculane, pe malul drept al Cernei.

Hotelul Roman a fost deschis în 1976 pentru prima dată, la parterul său găsindu-se Basorelieful lui Hercules, după care s-a realizat statuia lui Hercules din centrul staţiunii, precum şi Băile Imperiale Romane, al căror ctitor a fost însuşi Împăratul Traian.
Tot la parterul Hotelului Roman iese la suprafaţă izvorul Hercules, care alimentează cu ape termo minerale, printr-o reţea de conducte subterane, întreaga staţiune.

Complexul Hotelier Roman dispune de 29 camere single, 146 camere duble şi 7 apartamente.

Camerele sunt împărțite în: 
Camere duble renovate (etajele 4,5);
Camere duble confort sporit (etajele 6,7);
Camerele duble partial renovate (etajele 8, 9, 10) au mobilierul vechi si baia nerenovată.

Hotelul Roman pune la dispoziţa turiştilor o piscină interioară termo-salină, un bar de zi, cu o capacitate de 40 de locuri şi parcare.
Află mai multe
Perioade Tarifare
01-05-2024   -   30-09-2024
01-10-2024   -   22-12-2024

Facilități oferite de Hotel Roman

 • Baie Romană
 • Bar
 • Bază de tratament
 • Bazin încălzit
 • Cabinet medical
 • Coafor
 • Parcare
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Salon Cosmetică
 • Saună
 • Studio de fitness

Sala Conferinte

Sala de conferinţe poate găzdui întruniri de până la 120 de participanţi, iar pentru grupuri mai mari evenimentul de afaceri poate avea loc în unul dintre saloanele-restaurant.
Dotările sălii de conferinţe cuprind: acces rapid la internet de mare viteză, video-proiector şi ecran de proiecţii, flip chart-uri.

SPA Hotel Roman

Baza de tratament a Complexului Hotelier Roman este dotată cu aparatură medicală tip BTL-5000 care oferă multiple posibilităţi terapeutice şi de investigaţii care se realizează în două secţii: electroterapie şi hidroterapie.
În cabinetul de electroterapie se efectuează proceduri folosind curenţi de frecvenţă joasă şi medie în scop terapeutic şi profilactic: curenţi diadinamici, curenţi galvanici, curenţi Trabert, TENS, electro-stimulare şi electro-gimnastică, curenţi interferenţiali, magnetodiaflux. De asemenea, se face terapie folosind curenţi de înaltă frecvenţă şi ultrasunete, cu efect antialgic şi miorelaxant.
Aerosolii se efectuează cu nebulizatoare tip Omron cu ultrasunete, care transformă lichidul în particule foarte fine, uşor de inhalat. La prescripţia medicului, se efectuează aerosoli cu substanţe medicamentoase sau cu apă sulfuroasă.
Procedurile de hidroterapie includ: duş subacval, baie galvanică generală (baie Stanger), baie sulfuroasă.

Personalul medical este compus din specialist balneofizioterapeut, asistenţi medicali principali balneofizioterapeuţi şi de specialitate medicală, kinetoterapeuţi, profesor CFM (cultură fizică medicală), maseuri şi infirmieră.
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

916vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!