Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (7 Feb - 8 Feb)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Stogu, Baile Olanesti - 3 stele

Str. Parangului 1, Baile Olanesti 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Stogu Baile Olanesti Vezi Street View

Hotel Stogu 3* este amplasat pe malul râului Olănești, în centrul stațiunii balneo-climaterice Băile Olănești, în vecinătatea Parcului Mihai Eminescu. În apropierea hotelului este o Bază de Tratament, ștrandul și o parcare supraetajată (proiecte ale Primăriei, implementate cu fonduri europene).

Hotelul Stogu are o capacitate de 24 de camere dintre care 9 camere duble matrimoniale, 12 camere duble twin și 3 apartamente. Apartamentele sunt formate 2 dormitoare, despărțite de un hol, fiecare având 2 paturi twin.

Toate camerele dispun de aer condiționat (în unele camere), balcon, TV, cablu TV, telefon, internet, minibar, baie cu duș, încălzire centrală.

Hotel Stogu pune la dispoziția turiștilor o terasă, restaurant, bar, bază de tratament și internet.

Personalul hotelului oferă o gamă largă de produse caracteristice serviciilor cu destinație turistică: excursii în împrejurimi cu microbuz propriu, transport pentru grupuri, ghid turistic etc.  

Află mai multe

Oferte Speciale

Tratament la Bai - sejur 5 nopți începând cu 2 Ian 2023
de la 850 RON
Perioade Tarifare
02-01-2023   -   31-03-2023
01-04-2023   -   31-05-2023
01-06-2023   -   14-07-2023
15-07-2023   -   31-08-2023
01-09-2023   -   30-09-2023
01-10-2023   -   23-12-2023

Facilități oferite de Hotel Stogu

  • Aer condiționat
  • Bar
  • Bază de tratament
  • Fax în recepție
  • Încălzire Centrală
  • Internet
  • Restaurant
  • Terasă

Restaurant Hotel Stogu

Hotelul Stogu dispune de un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri în cadrul căruia se pot servi preparate atât din bucătăria tradițională românească cât și din cea internațională. În cadrul restaurantului se pot servi și meniuri dietetice (5 meniuri dietetice).

Barul hotelului Stogu oferă o gamă largă de băuturi alcoolice și nealcoolice. De asemenea hotelul dispune de o terasă cu o capacitate de 50 de locuri.

SPA Hotel Stogu

Tratamentul balnear se face după un consult medical și după prescrierea tratamentului de către medicul balneolog. Cura balneară este o terapie de excitație pentru reglarea organismului din punct de vedere metabolic și imunologic. Prin cura balneară se urmărește vindecarea sau ameliorarea afecțiunilor: digestive, renale, ginecologice, respiratorii, metabolice, cutanate. Apele sulfuroase sunt folosite pentru tratarea multor afecțiuni, folosindu-se proceduri diverse ca: Crenoterapia sulfuroasă este indicată în tratarea bolilor aparatului digestiv și a glandelor anexe: gastrite, ulcer, afecțiuni ale căilor biliare, diabet, gută, obezitate, boli ale aparatului renal, afecțiuni dermatologice și intoxicații cu metale grele. Băi cu ape sulfuroase indicate în tratamentul bolilor reumatismale, afecțiunile cronice ale sistemului nervos periferic, afecțiuni vasculare, afecțiuni ginecologice cronice, intoxicații cu metale grele. Aerosolterapia cu ape sulfuroase este recomandată în: rinosinuzite, faringolaringite, bronșite cronice, astm bronșic. Administrarea parentală a apelor sulfuroase este indicată în: afecțiuni dermatologice și afecțiuni alergice respiratorii. Tratamentul dietetic - se prepară zilnic 5 regimuri majore. Climatoterapia se bazează pe doi factori importanți, un factor de calmare și un factor activ excitant, care se concretizează în schimbarea condițiilor climatice, atmosferice și geografice.
Ca și proceduri, se pot efectua: curenți diadinamici, interferențiali și galvanizați, magnetodiaflux, ionizări, ultrasunete, unde scurte, solux, curenți trabert (curenți de joasă frecvență cu efect de îmbunătățire a metabolismului local și a circulației sangvine. Indicat pentru combaterea durerilor de natură articulară, musculară și nevralgică), împachetări calde și masaje. 
Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

19 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

Inapoi sus Alege o camera

91destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

463vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

510hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!