Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Felix
1 noapte (25 Iun - 26 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Termal, Baile Felix - 3 stele

Str. Strada Victoria 24 , Baile Felix 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Termal Baile Felix Vezi Street View

Hotel Termal *** este situat în stațiunea balneară Băile Felix, la liziera pădurii, la 200 m de centrul orașului, la 10 km de gară și 15 km de aeroportul Oradea.

În perioada 2013-2014, Hotel Termal a fost supus unei ample acțiuni de renovare și modernizare transformându-se astfel într-un hotel cu toate atuurile unui complex hotelier modern de 3*. Hotelul oferă condițiile optime pentru odihnă și relaxare, tratament și întreținere precum și pentru evenimente de afaceri.

Hotelul beneficiază de 114 camere duble, 58 camere single si 6 apartamente, dispuse pe 10 etaje. Fiecare cameră este dotată cu balcon, aer condiționat, televizor, cablu TV, telefon, baie cu duș sau cadă și uscător de păr.


Hotelul Termal dispune de 4 piscine exterioare noi (una cu apă termală și hidromasaj pentru adulți, piscină pentru înot, piscină pentru copii și bazin de relaxare). Centrul Wellness are in dotare o piscină interioară, sală de fitness și bază de tratament.


Acest hotel este recomandat persoanelor care necesită tratament pentru afecțiunile osteo-articulare, persoanelor care practică turismul de întreținere/wellness și doresc un hotel intim, sportivilor pentru recuperare, odihnă, celebrării de evenimente festive (ex. Revelion), companiilor pentru organizarea de conferințe, team-building-uri, incentives.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Termal

 • Bar
 • Bază de tratament
 • Gelaterie
 • Internet
 • Parcare
 • Piscină exterioară
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Salon Cosmetică
 • Saună
 • Studio de fitness
 • Terasă

Restaurant Hotel Termal

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 250 de locuri, repartizate în două săli, și 100 de locuri pe terasă. Un aspect inedit îl reprezintă restaurantul panoramic, situat la etajul 10 al hotelului, ce oferă 140 de locuri în interior și 80 pe terasă.

Sala Conferinte

CPentru turismul de afaceri, hotelul pune la dispoziție 3 săli moderne de conferință, cu diferite capacități (60, 100 și 180 de locuri). Acestea beneficiază de lumină naturală, aer condiționat și echipamentul necesar (sistem de sonorizare, ecran de proiecție, videoproiector, flipchart și internet wireless).

SPA Hotel Termal

Principalele tipuri de tratament care se realizează sunt: hidroterapie (băi cu apă termală în bazine și vane, băi de plante, duș subacval, duș scoțian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatică), kinetoterapie în bazine cu apă termală și vane, elongații, electroterapie (stanger, băi galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenți interferențiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux), inhalații de aerosoli cu ape termale și medicamente, termoterapie (împachetări cu parafină), aromoterapie (băi cu arome, gimnastică relaxantă, masaj cu uleiuri), masoterapie (masaj general și parțial, masaj relaxant și tonifiant), kinetoterapie. Partea de wellness a hotelului dispune de hidroterapie, masaj, hidromasaj complex, băi termale cu infuzie de plante, saună, solar. Centrul de wellness și tratament, cu acces comun pentru turiștii din Hotelurile Termal si Nufărul (3*), oferă inclusiv tratamente cosmetice cu produse Gerovital și Aslavital.
Baile Felix

Baile Felix, Romania Romania

23 hoteluri

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară din România, și oferă condiții excelente pentru vacanțe de relaxare, odihnă și tratament. Stațiunea este renumită pentru apa termală, pentru tratamentele și programele de recuperare din hoteluri, precum și pentru numeroasele obiective turistice din zonă.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

802vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!