Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (26 Oct - 27 Oct)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Tisa, Baile Olanesti - 3 stele

Str. Libertatii 2, Baile Olanesti Vezi pe Hartă Hotel Tisa Baile Olanesti Vezi Street View

Hotel Tisa *** este situat pe strada Libertății, numărul 2A, în stațiunea balneo-climaterică Băile Olănești.  Hotel Tisa a fost renovat în aprilie 2012 și este amplasat într-o zonă frumoasă, în apropiere fiind Parcul Mihai Eminescu.

Hotel Tisa a fost extins şi renovat în 2014 şi are o capacitate de 55 de camere duble dintre care 43 de camere duble standard, 8 camere duble deluxe şi 4 camere duble executive. Spre deosebire de camerele duble standard, cele deluxe şi cele executive au suprafaţa mult mai mare şi mobilier modern. Toate camerele sunt dotate cu: baie cu cabină de duş, televizor color şi cablu TV, Internet, telefon, mini-bar, mobilier confortabil şi balcon.

Camerele duble standard sunt poziționate în corpul A, B sau la mansardă, la fel ca și camerele duble în regim single.

Camerele duble dispun de pat matrimonial sau twin și se pot caza 2 adulți sau 2 adulți și 1 copil cu vârsta de până la 6 ani.

Camerele duble deluxe sau executive sunt poziționate în corpul A sau B, iar apartamentele se găsesc doar în corpul B al hotelului.

Camerele duble deluxe dispun de pat matrimonial sau twin și un pat pliant, iar cele executive au canapea extensibilă.

Apartamentul este format din două camere, una având pat matrimonial și cealaltă cameră dispune de canapea extensibilă, acestea se află în corpul B.

La mansardă se găsesc 2 camere duble standard, 1 cameră deluxe și un apartament, acestea nu dispun de balcon.

În incinta complexului Hotelier Tisa s-a deschis piscina interioară cu înot contra curentului, tun de apă, cascadă, hidromasaj, saună, hammam şi baie de aburi.

Află mai multe

Oferte Speciale

de la 840 RON
Oferta Speciala de Vara: Tratament cu Fisa Cont + Cura de Ape - sejur 5 nopți începând cu 24 Oct 2020
de la 940 RON
Perioade Tarifare
24-10-2020   -   31-10-2020
01-11-2020   -   14-12-2020

Facilități oferite de Hotel Tisa

 • Bar
 • Bază de Tratament
 • Hammam
 • Internet
 • Jacuzzi
 • Lift
 • Piscină Interioară
 • Restaurant
 • Salon Masaj
 • Saună
 • Terasă

Restaurant Hotel Tisa

Restaurantul hotelului se încadrează în categoria de categoria 3* și are o capacitate de 86 de locuri în interior și 9 locuri pe terasa acoperită. Restaurantul dispune de instalație de sonorizare și de iluminat ergonomic. Masa se servește în regim a la carte, pe baza bonurilor valorice. În bucătăria modern utilată se prepară bucate diverse și gustoase. Barul este clasificat la categoria de 3* și pune la dispoziția clienților 12 locuri în interior și o mică terasă, deschisă doar pe timpul verii.

SPA Hotel Tisa

Baza de tratament a hotelului oferă pacienților o gamă mare de proceduri de tratament, prin cure interne (crenoterapiei) și cure externe, cu apa tămăduitoare din izvoarele stațiunii. La parterul hotelului este cabinetul medicului balneolog care asigură consultul sau reconsultul pacienților și prescrie procedurile de tratament cele mai indicate pentru tratarea afecțiunilor. Procedurile medicale de tratament ce se pot efectua în cadrul bazei de tratament sunt: hidroterapie (cadă multifuncțională și duș Stanger), magnetoterapie, termoterapie (solux și infraroșu, unde scurte, împachetări cu parafină și silicon), ultrasonoterapie, pneumoterapie (ultrasonoaerosoli), electroterapie (curenți interferențiali, diadinamici, ionizări, Russian stimulation), electro-hidroterapie (băi galvanice), saună uscată (finlandeză) și injecții izvor 7. Se pot efectua la cerere și proceduri de tip wellness: masaje de relaxare, hidroterapie cu masaj subacval, saună uscată asociată cu dușuri reci.
Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

16 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

Inapoi sus Alege o camera

76destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

323vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

290hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

45 000rezervări efectuate

Peste 45.000 de vacanțe reușite!