Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Eforie Nord
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Traian, Eforie Nord - 3 stele

Str. Traian 1, Eforie Nord 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Traian Eforie Nord Vezi Street View

Complexul Traian 3* se află în stațiunea balneoclimaterică Eforie Nord, pe varianta Eforie Sud - Mangalia, la 50 de metri de gară și Lacul Techirghiol și la 500 de metri de Marea Neagră. 

Hotelul Traian are 237 de camere care însumează 1.550 de metri pătrați. Dintre acestea 220 sunt camere duble, 7 garsoniere şi 10 apartamente.

Camerele duble dispun de 2 paturi twin.

Garsonierele au suprafaţă mai mare faţă de camerele duble şi dispun de pat matrimonial.

Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibilă şi 2 băi.

Toate camerele dispun de balcon, aer condiționat, TV, cablu TV, minibar și baie cu duș.

Complexul Traian oferă o gamă completă de servicii, având în componență: parcare, terasă, hotel, restaurant, bar, club, bază de tratament, magazin cu produse alimentare și nealimentare, sală de conferințe, sală de fitness, și centrală termică proprie.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Traian

 • Aer condiționat
 • Bar
 • Bază de tratament
 • Jocuri și puzzle-uri
 • Lift
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Seif
 • Studio de fitness
 • Terasă

Restaurant Hotel Traian

Restaurantul, amplasat în incinta Complexului Traian, dispune de 350 de locuri și oferă un meniu variat. Deasemenea Complexul Traian dispune de un bar de zi și de un Club pentru petrecerea serilor. Restaurantul oferă o sală și condiții pentru recepții, conferințe sau întâlniri de afaceri.

Sala Conferinte

Sala de conferințe are o capacitate de 100 de locuri fiind dotato cu flipchart, ecran de proiecție, videoproiector. În cadrul sălii de conferință se pot organiza evenimente precum seminarii, conferințe sau întâlniri de afaceri.

SPA Hotel Traian

Baza de tratament poate oferi tratament balnear și proceduri recuperatorii pentru 1.000 de pacienți pe zi, dispunând de aparatură medicală specifică. Ca pacient, beneficiezi de o atenție deosebită din partea medicilor specialiști și a asistenților B.F.T., când te afli în cabitetul de tratamente, în sala C.F.M., la bazinul cu apă din ghiol. În această bază de tratament se tratează afecțiunile: reumatismale degenerative și inflamatorii, post-traumatice, neurologice, periferice ale sistemului nervos central, ginecologice, dermatologice, respiratorii.

În incinta Bazei de Tratament se găsesc două bazine cu apă termală, unul pentru femei si unul pentru bărbaţi, dar la care au acces doar turiştii cu bilet de trimitere.
Eforie Nord

Eforie Nord, Romania Romania

45 hoteluri

Eforie Nord este a doua stațiune ca mărime de pe litoralul românesc. Este recomandată atât pentru relaxare și petrecerea vacanței la plajă, cât și pentru tratament, având unele dintre cele mai moderne centre de fizioterapie din țară.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 533vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

75 000rezervări efectuate

Peste 75.000 de vacanțe reușite!