Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Tusnad
1 noapte (1 Dec - 2 Dec)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Tusnad, Baile Tusnad - 2 stele

Str. Sfanta Ana 18, Baile Tusnad Vezi pe Hartă Hotel Tusnad Baile Tusnad Vezi Street View

Vezi aici Super Ofertele EARLY BOOKING 2022, cu DISCOUNT de 10%, disponibile exclusiv pe BalneoMedica.ro.

Hotel Tușnad 3* este situat în centrul stațiunii, la aproximativ 300 metri față de gară și reprezintă cel mai important reper al stațiunii Băile Tușnad, supranumită și "Perla Ardealului".  În anul 2006, Hotelul Tușnad a fost renovat parțial (23 de camere), procesul de renovare continuând până în prezent, însă fără a crea neplăceri turiștilor care aleg acest hotel pentru odihnă, tratament sau întâlniri de afaceri.


Hotelul Tușnad pune la dispoziția oaspeților săi: terasă, bar de zi, restaurant, bază de tratament, saună, servicii de masaj, sală de fitness, salon de cosmetică, teren de sport, parcare și internet wireless. Accesul la baza de tratament a Hotelului Tușnad, se face direct din hotel și are o capacitate de aproximativ 900 de pacienți pe zi la procedurile principale.

Piscina cu apă minerală CO2 din cadrul bazei de tratament poate fi folosită exclusiv pentru tratament (doar cu prescriție medicală).

Hotelul Tușnad dispune atât de camere duble clasificate la 2 și 3 stele cât și de camere single de 2 și 3 stele, numărul total al camerelor fiinde 108. Toate camerele dispun de balcon, Tv, cablu Tv, telefon și baie proprie.

Află mai multe

Oferte Speciale

Sanatate la Baile Tusnad cu Mic Dejun - sejur 6 nopți începând cu 31 Oct 2021
de la 589 RON
Asculta-ti Inima cu Demipensiune - sejur 12 nopți începând cu 31 Oct 2021
de la 1,634 RON
Asculta-ti Inima cu Mic Dejun - sejur 12 nopți începând cu 31 Oct 2021
de la 1,046 RON
Perioade Tarifare
31-10-2021   -   18-12-2021
28-02-2022   -   29-05-2022
30-05-2022   -   03-07-2022
04-07-2022   -   11-09-2022
12-09-2022   -   30-10-2022
31-10-2022   -   18-12-2022

Facilități oferite de Hotel Tusnad

 • Bar
 • Bază de Tratament
 • Cameră de Bagaje
 • Centru SPA
 • Fax în Recepție
 • Internet Wireless
 • Masaj
 • Mofetă
 • Parcare
 • Piscină Interioară
 • Restaurant
 • Sală Fitness
 • Salon Cosmetică
 • Saună
 • Servicii Concierge
 • Serviciu Xerox
 • Terasă
 • Teren de Sport

Restaurant Hotel Tusnad


Restaurantul Hotelului Tușnad dispune de o capacitate de 165 locuri,  lângă restaurant, în incinta hotelului găsindu-se și un bar de zi.  
Masa poate fi servită a la carte sau bufet. De asemenea oaspeții pot opta pentru meniuri dietetice.

SPA Hotel Tusnad

Baza de tratament este formată din spații amenajate pentru aplicarea metodelor de tratament specific cu factori terapeutici naturali: ape minerale carbogazoase, mofetă, proceduri de medicină fizică și kinetoterapie sub formă de cură balneară (terapeutică, de recuperare, profilactică primară și profilactică secundară). Baza de tratament este structurată după cum urmează. 

Compartimentul de primire și îndrumare a pacienților este situat la etajul I și este deservit de: un registrator medical și un statistician medical. Cabinetele pentru consultații medicale de specialitate recuperare, medicină fizică și balneologie, în număr de trei sunt situate la etajul II. Acestea sunt deservite de doi medici specialiști și trei asistente medicale de medicină generală. 

Piscina cu apă minerală CO2 din cadrul bazei de tratament poate fi folosită exclusiv pentru tratament (doar cu prescriție medicală).

Cabinete pentru terapia specifică: kinetoterapia, hidrokinetoterapia, electroterapia, masoterapia, hidrotermoterapia. 

Kinetoterapia - terapia prin mișcare se poate folosi în programele: terapeutice, de recuperare, profilactice (kinetoprofilaxia). Necesită prezența unui kinetoterapeut.
Are ca dotări: sală de gimnastică situată la parter, echipamente specifice. 
Hidrokinetoterapia - utilizarea apei minerale ca mediu de facilitare pentru programele de kinetoterapie. Temperatura apei minerale este de "indiferență" 26-31°C temperatură la care se produc efecte microrelaxante și antialgice. Durata ședinței este de 10 minute în primele zile ajungându-se la 20-30 minute către finalul curei. Necesită prezența unui kinetoterapeut. 
Are ca dotări două bazine de mobilizare, cu apă minerală, pentru femei și bărbați, situate la etajul I. 
Electroterapia - terapie fizicală care folosește forme diferite de curent electric (curent galvanic, curent de joasă frecvență, curent de medie frecvență, curent de înaltă frecvență - unde scurte, microunde, ultrasunete), radiații infraroșii, ultraviolete și lasser, câmpuri magnetice de joasă frecvență. Necesită personal medical specializat, asistenți medicali fizioterapeuți. Are ca dotări aparate care folosesc formele de curent menționate mai sus și grupate pe cabinete în funcție de tipurile de curent pe care le emit, situate la etajul II. 
Masoterapia - un grupaj de exercitări mecanice de tip manual asupra tegumentului. Masajul manual este efectuat de personal medical specializat - maseuri sau asistenți medicali, specialitatea masoterapie. Serviciul structurat pe două secții femei și bărbați, etajul I. 
Hidrotermoterapia - hidroterapia , balneația externă cu apă minerală carbogazoasă în scop terapeutic, pentru factorul termic, de presiune, biochimic (bioxidul de carbon dizolvat în apă), a micromasajului bulelor de gaz, cu efect vasodilatator. Temperatura apei este de 32-34°C. Durata ședinței este de 15 minute. Necesită supravegherea de către personal necalificat medical. 
Hidromasajul, duș subacval parțial și general, sub formă de jet de apă sub presiune proiectat de tegument. Presiunea jetului de apă este de 2-4 Kg/cmp. Necesită efectuarea de către un asistent medical. Termoterapia locală folosește ca factor terapeutic vectorul temperatură care poate fi transferată corpului prin intermediul unui suport termic cum ar fi parafina. Parafina se aplică sub formă de placă de parafină la temperatura de 50°C circa 15-20 minute. 
Are ca dotări: căzi individuale grupate în două secții, pentru femei și bărbați, un aparat pentru duș subacval general, un aparat pentru duș subacval parțial, două aparate pentru bucătăria de parafină, parafină. 

Principalele afecțiuni tratate sunt: cardiovasculare (în principal): cardiopatie ischemică cronică, sechele după infarct miocardic la minim 3 luni după externare, hipertensiune arterială esențială, valvulopatii forme compensate, arteriopatii periferice, boli venoase cronice, subiecți cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare; reumatismale, boli ale sistemului nervos (sechele după accident vascular cerebral, nevroză astenică), digestive (gastroduodenită cronică, ulcer gastric și duodenal cronic, afecțiuni ale vezicii și căilor biliare, hepatite cronice), endocrine (hipertiroidie, hipotiroidie, boala Basedow), metabolice și de nutriție (diabet zaharat, obezitate), ale rinichiului și căilor urinare (litiaza urinară), respiratorii, boli profesionale (complementar).
Baile Tusnad

Baile Tusnad, Romania Romania

5 hoteluri

Băile Tușnad, supranumită și "Perla Adealului", este fără îndoiala una dintre cele mai frumoase stațiuni balneare ale României. Băile Tușnad dispune de numeroase izvoare de ape minerale, mezotermale și mofete, și este recomandată pentru tratamentul bolilor cardio-vasculare, urinare și ale sistemului nervos.

Inapoi sus Alege o camera

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

729vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

306hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!