Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Slanic Moldova
1 noapte (26 Iul - 27 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Venus, Slanic Moldova - 2 stele

Str. Mihai Eminescu 1, Slanic Moldova 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Venus Slanic Moldova Vezi Street View

Hotel Venus ** este situat în centrul stațiunii Slănic Moldova, pe Strada Mihai Eminescu numărul 1, în apropierea primelor izvoare minerale din stațiune.
În Slănic Moldova se poate ajunge, din Târgu Ocna, pe DN12B, aproximativ 18 km. Cu trenul se merge până la „Saline hc”, de unde există autobuze până la Slănic Moldova.

Hotelul Venus a fost renovat în anul 2010 prin refacerea instalaţiei termice, reparaţii de zidărie şi zugrăveală, mochetarea holurilor, modernizarea recepţiei şi a holului de la recepţie, amenajarea unui spaţiu pentru bagajele turiştilor, schimbarea cu termopan a tâmplăriei existente la toate camerele, amenajare sală de fitness, modernizarea spaţiilor destinate masajului, a fost dată în folosință sauna, montarea unui jacuzzi modern, reintroducerea în circuit a sălii de club pentru distracţie şi agrement, redeschiderea terasei de vară.

Hotelul Venus dispune de 10 etaje și 450 de locuri de cazare, împărțite în 195 de camere duble twin, 9 semi-apartamente şi 8 apartamente. Camerele duble sunt dotate cu balcon (cele cu vedere spre faţa hotelului), 2 paturi twin, televizor, telefon și baie proprie. Apartamentele sunt formate din hol, living, dormitor şi baie proprie, dispun de pat matrimonial în dormitor şi canapea extensibilă în living și au 2 televizoare.

Hotelul Venus dispune de parcare proprie gratuită cu o capacitate de 40 de locuri, lift, masaj, saună, teren de sport, biliard, seif la recepție, terasă și gradină de vară. 
Află mai multe
Perioade Tarifare
01-06-2024   -   15-09-2024
16-09-2024   -   31-12-2024

Facilități oferite de Hotel Venus

 • Animale de companie acceptate
 • Bar
 • Bază de tratament
 • Biliard
 • Grădină
 • Încălzire Centrală
 • Lift
 • Masaj
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Saună
 • Seif
 • Terasă
 • Teren de sport

Restaurant Hotel Venus

Hotelul Venus dispune de 3 unităţi de alimentaţie publică.
Restaurantul are capacitatea maximă de 250 de locuri, iar preparatele din bucătăria românească și cea internațională se pot servi în sistem „à la carte”. Formaţia muzicală a restaurantului cântă în fiecare seară după ora 18:00, cu excepţia serii de luni. Programul restaurantului este zilnic de la 8:00 la 23:00. Aici se pot organiza și mese festive.
Pensiunea are o capacitate de 100 de locuri, iar masa se poate servi în regim de meniu fix – dietă, pentru turiștii care au sejururi cu tratament. Programul pensiunii este zilnic între orele: 8:00 - 9:30, 12:30 - 14:00, 18:00 – 19:30.
Barul de zi este deschis zilnic de la 8:00 la 23:00. Aici este permis fumatul.

Sala Conferinte

Hotelul Venus dispune de două săli de conferințe ce au 150 şi respectiv 40 de locuri, dotate cu internet wireless, flipchart şi ecran de proiecţie.

SPA Hotel Venus

Baza de tratament se află în incinta Hotelului Venus, are o suprafaţă de 452 metri pătrați. Apele minerale carbogazoase și microclimatul de salină (Salina Târgu Ocna) sunt recomandate pentru tratarea afecțiunilor aparatului digestiv, hepato-biliare, aparatului locomotor, căilor respiratorii, metabolice şi de nutriţie, reumatismale, circulatorii şi de recuperare. Baza de tratament dispune de spații amenajate, instalații și aparatură medicală pentru a asigura următoarele proceduri și tratamente: hidroterapie, masoterapie, electroterapie și terapie respiratorie.
Slanic Moldova

Slanic Moldova, Romania Romania

12 hoteluri

Statiunea Slănic Moldova, supranumită Perla Moldovei, este amplasată pe versantul estic al Carpaților Orientali, în județul Bacău. Este renumită pentru izvoarele sale și numeroasele posibilități de tratament, precum și pentru peisajele de excepție.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

724vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!