Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Mamaia
1 noapte (7 Dec - 8 Dec)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Zenith Conference & Spa, Mamaia - 4 stele

Str. Mamaia 209, Mamaia Vezi pe Hartă Hotel Zenith Conference & Spa Mamaia Vezi Street View

Vezi aici Super Ofertele EARLY BOOKING 2022, cu DISCOUNT de 10%, disponibile exclusiv pe BalneoMedica.ro.


Hotel Zenith Conference & Spa 4* este amplasat chiar pe plajă, în nordul staţiunii Mamaia la numai câţiva metri de Marea Neagră, între Complexul Palas-Pelican şi Hotel Dorna, în vecinătatea celor mai importante cluburi ale staţiunii: Fratelli, Ego, Crema Summer Club.

Hotelul Zenith Conference & Spa se compune din două clădiri alăturate, una paralelă (corpul Junona) și cealaltă perpendiculară (corpul Jupiter) pe țărmul mării. Sunt pregătite pentru cazare 281 de spații, împărțite în camere duble twin, matrimoniale, apartamente, duble family și duble cu ușă comunicantă. 

În corpul Jupiter există camere duble standard, camere duble standard junior şi camere family. La etajul 4, există 32 de camere duble standard cu uşă comunicantă (29 matrimoniale şi 3 twin).

În corpul Junona exista camere duble standard, camere duble cu vedere la mare, camere duble standard junior, camere duble junior cu vedere la mare şi apartamente cu vedere la mare.


Camerele duble standard şi camerele duble cu vedere la mare sunt destinate cazării a maxim 2 adulţi şi un copil până la 4 ani neîmpliniti. Suprafaţa totală a camerelor este între 18 şi 21 metri pătraţi: camera în sine are 12 metri pătraţi, baia 3.5 metri pătraţi, balconul 3 metri pătraţi sau french balcony 1 metru pătrat). Camerele care au suprafaţa de 21 metri pătraţi sunt cele care au balcon french de 1 metru pătrat.

Camerele duble standard junior şi cele duble junior cu vedere la mare sunt destinate cazării a maxim 2 adulţi şi un copil până la 8 ani neîmpliniţi. Suprafaţa totală a camerelor este între 18 metri pătraţi şi 21 metri pătraţi: camera în sine are 12 metri pătraţi, baia 3.5 metri pătraţi, balconul 3 metri pătraţi sau french balcony 1 metri pătraţi. Camerele care au suprafaţa de 21 metri pătraţi sunt cele care au balcon french de 1 metru pătrat. Ele dispun de pat matrimonial şi o canapea neextensibilă pentru copil.

Camerele duble family sunt destinate cazării a maxim 2 adulţi şi 2 copii până la 14 ani neîmpliniţi. Suprafaţa totală a camerelor este de 21 metri pătraţi: camera în sine are 12 metri pătraţi, baia 3.5 metri pătraţi, balconul (french balcony) 1 metru pătrat. Camerele nu au vedere la mare şi sunt formate dintr-un pat matrimonial şi două paturi suprapuse.

Camerele duble Economy şi camerele family Economy sunt situate doar la parterul corpului Jupiter, sunt orientate către nord, restul facilităţilor fiind aceleaşi cu cele ale camerelor duble fără vedere la mare şi camerelor family.

Apartamentele sunt destinate cazării a 3 adulţi sau 2 adulţi şi 2 copii până la 14 ani neîmpliniţi. Apartamentele au 2 balcoane, vedere spre mare şi sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibilă, baie cu cadă şi toaletă de serviciu. Living-ul si dormitorul sunt despărţite prin uşă.


Lobby Bar și terasa Blue Cherry sunt locuri speciale pentru savurarea băuturilor sau pentru momente relaxante pentru copii și adulți, aici organizându-se karaoke și discotecă pentru copii. În sezonul estival în restaurant și bar se poate asculta muzică live.

Seara sau în zilele înnorate poți juca billiard, tenis de masă, darts, table, șah, cărți. Accesul la piscină se face gratuit, în limita a 45 de locuri.

Hotelul Zenith Conference & Spa dispune de 85 de locuri de parcare și accesul se face pe baza cardului de parcare emis în momentul cazării.

Locul de joacă pentru copii se află amplasat în interiorul hotelului, în zona de lux, fiind dotat cu TV cu desene animate, numeroase jucării, echipamente securizate pentru siguranța. 

Află mai multe

Oferte Speciale

Early Booking 2022 - Discount 10% - Relaxare la Mare cu Mic Dejun - sejur 5 nopți începând cu 14 Iun 2022
de la 1,060 RON

Facilități oferite de Hotel Zenith Conference & Spa

  • Bar
  • Biliard
  • Jocuri de Societate
  • Loc de joacă pentru copii
  • Parcare
  • Piscină Exterioară
  • Restaurant
  • Sală de Conferințe
  • Tenis de masă

Restaurant Hotel Zenith Conference & Spa

Servirea mesei se face în cele două restaurante: Junona și Jupiter.

Sala Conferinte

Centrul de Conferinte Zenit are cu o capacitate maximă de 900 de locuri și este format din 5 săli: Sala Poseidon A, cu o suprafață de 260 mp; Sala Poseidon B, cu o suprafață de 110 mp; Sala Hermes, cu o suprafață de 80 mp; Sala Artemis, cu o suprafață de 80 mp; Sala Orion, cu o suprafață de 80 mp.
Mamaia

Mamaia, Romania Romania

18 hoteluri

Mamaia este cea mai mare stațiune românească de pe coasta Mării Negre. În total stațiunea poate caza 20 000 de turiști simultan în peste 60 de hoteluri de până la 5 stele. Plaja este ideală începând cu mijlocul lui mai și terminând cu septembrie târziu, când temperaturile medii depășesc 25 de grade Celsius. Apa este caldă până spre sfârșitul toamnei.

Inapoi sus Alege o camera

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

721vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

306hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!