Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (27 Noi - 28 Noi)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Pensiunea Izvoare, Baile Olanesti - 3 stele

Str. Parangului 1, Baile Olanesti Vezi pe Hartă Pensiunea Izvoare Baile Olanesti Vezi Street View

Pensiunea Izvoare 3*** este situată în centrul stațiunii balneo-climaterice Băile Olănești, în apropierea grupurilor de izvoare și la 2 minute distanță de Baza de Tratament a Hotelului Stogu.


Pensiunea Izvoare are 10 camere duble care se remarcă prin mobilier și decorațiuni interioare. Camerele sunt dotate conform celor 3*, având TV, cablu TV, internet, minibar, baie și cabină de duș.


Pensiunea Izvoare pune la dispoziția turiștilor terasă, restaurant și acces la internet.

Află mai multe

Oferte Speciale

Tratament cu Pensiune Completa - sejur 5 nopți începând cu 1 Oct 2020
de la 690 RON
Tratament la Bai - sejur 5 nopți începând cu 1 Oct 2020
de la 688 RON
Craciun Grupuri - sejur 3 nopți începând cu 22 Dec 2020
de la 3,270 RON

Facilități oferite de Pensiunea Izvoare

  • Internet
  • Parcare
  • Restaurant
  • Terasă

Restaurant Pensiunea Izvoare

Restaurantul pensiunii Izvoare are o capacitate de 100 de locuri și servește o gamă largă de preparate culinare, asigurând cele trei mese ale zilei. În cadrul restaurantului se pot organiza mese festive, nunți, aniversări sau alte evenimente speciale.

SPA Pensiunea Izvoare

Tratamentul balnear se efectuează în cadrul Hotelului Stogu. Acesta, se realizează după un consult medical și după prescrierea tratamentului de către medicul balneolog. Cura balneară este o terapie de excitație pentru reglarea organismului din punct de vedere metabolic și imunologic. Prin cura balneară se urmărește vindecarea sau ameliorarea afecțiunilor: digestive, renale, ginecologice, respiratorii, metabolice, cutanate. Apele sulfuroase sunt folosite pentru tratarea multor afecțiuni, folosindu-se proceduri diverse ca: Crenoterapia sulfuroasă este indicată în tratarea bolilor aparatului digestiv și a glandelor anexe: gastrite, ulcer, afecțiuni ale căilor biliare, diabet, gută, obezitate, boli ale aparatului renal, afecțiuni dermatologice și intoxicații cu metale grele. Băi cu ape sulfuroase indicate în tratamentul bolilor reumatismale, afecțiunile cronice ale sistemului nervos periferic, afecțiuni vasculare, afecțiuni ginecologice cronice, intoxicații cu metale grele. Aerosolterapia cu ape sulfuroase este recomandată în: rinosinuzite, faringolaringite, bronșite cronice, astm bronșic. Administrarea parentală a apelor sulfuroase este indicată în: afecțiuni dermatologice și afecțiuni alergice respiratorii. Tratamentul dietetic - se prepară zilnic 5 regimuri majore. Climatoterapia se bazează pe doi factori importanți, un factor de calmare și un factor activ excitant, care se concretizează în schimbarea condițiilor climatice, atmosferice și geografice.
Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

16 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

Inapoi sus Alege o camera

76destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

328vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

290hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

45 000rezervări efectuate

Peste 45.000 de vacanțe reușite!