Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (26 Mai - 27 Mai)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Pensiunea Jojo, Baile Herculane - 4 stele

Str. Pecinisca 175, Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Pensiunea Jojo Baile Herculane Vezi Street View

Pensiunea Jojo 4* este situată în apropiere de centrul stațiunii Băile Herculane, în zona Pecinișca.

Pensiunea Jojo are o capacitate totală de 16 spații de cazare dintre care 4 sunt camere duble de 3*, 8 camere duble matrimoniale clasificate la 4*, 2 apartamente situate la mansardă și 2 apartamente deluxe. Apartamentele sunt clasificate  la 4*. Camere matrimoniale sunt dotate cu TV, cablu TV, mini-bar, internet wireless, baie cu cabină de duș și uscător de păr.  Camerele clasificate la 3* sunt dispuse într-un alt corp de clădire.

Apartamentele deluxe sunt formate dintr-un hol dotat cu fotolii și măsuță, 2 dormitoare și baie cu jacuzzi. Unul din dormitoare dispune de pat matrimonial, TV, cablu TV, mini-bar, internet wireless, baie cu cabină de duș și uscător de păr. Al doilea dormitor dispune de două paturi twin și beneficiază de aceleași facilități ca și primul dormitor. Camerele apartamentelor sunt despărțite prin ușă. 

Apartamentul de la mansardă este alcătuit din living cu canapea extensibilă și fotolii și dormitor cu pat matrimonial, cele doua încăperi fiind despărțite de ușă . Dormitorul beneficiază de aceleași dotări ca și celelalte dormitoare.

Pensiunea Jojo dispune de restaurant, bar, terasă, piscină exterioară cu apă încălzită, jacuzzi exterior, grădină, grătar, foișor, balansoar, bază de tratament, saună, sală de fitness care poate fi amenajată pentru a funcționa ca și sală de conferință cu o capacitate maximă de 20 de locuri.

Află mai multe
Perioade Tarifare
01-02-2024   -   01-06-2024
02-06-2024   -   22-12-2024

Facilități oferite de Pensiunea Jojo

 • Balansoar
 • Bar
 • Bază de tratament
 • Foișor
 • Grădină
 • Grătar
 • Jacuzzi
 • Loc de joacă pentru copii
 • Piscină exterioară
 • Restaurant
 • Saună
 • Studio de fitness
 • Terasă

Restaurant Pensiunea Jojo

Restaurantul pensiunii oferă preparate din bucătăria româneasca și internațională și dispune de șemineu.

SPA Pensiunea Jojo

Pensiunea Jojo dispune de baza de tratament proprie unde se pot asigura următoarele proceduri terapeutice: electroterapie, ultrasunete, laserterapie, magnetodiaflux, masaj terapeutic și de relaxare, împachetări cu parafină, tratament anticelulitic și scădere ponderală, drenaj venolimfatic, acupunctură, kinetoterapie. În cadrul bazei de tratament sunt tratate afecțiunile locomotorii, reumatice și postoperatorii. 

Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea unui personal medical specializat, în spații special amenajate, dotate cu aparatură medicală.
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

916vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!