Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Pensiunea Noel, Baile Olanesti - 4 stele

Str. Libertatii 46, Baile Olanesti 0724 300 003 Vezi pe Hartă Pensiunea Noel Baile Olanesti Vezi Street View

Pensiunea Noel *** este situată în stațiunea Băile Olănești, la 18 km de Râmnicu Vâlcea. Amplasată la marginea orașului, aproape de pădure, Pensiunea Noel oferă turiștilor panorama întregului oraș. În apropierea pensiunii se află o piscină acoperită unde este amenajat și un loc pentru plajă.

Primitoare și elegantă, Pensiunea Noel îți pune la dipoziție 4 camere duble cu paturi matrimoniale și alte 4 camere duble cu 2 paturi.

Fiecare din camere sunt mobilate modern și sunt dotate cu aer condiționat, minibar, televizor cu cablu, telefon, internet wireless gratuit, baie cu cadă/duș și uscător păr, balcon.

De asemenea Pensiunea Noel dispune și de 2 apartamente standard, unul situat la etajul I și altul la etajul al II-lea. Fiecare apartament este compus din cameră cu pat matrimonial, dotată cu aer condiționat, minibar, telefon, TV cu cablu, internet wireless gratuit, balcon, Living cu canapea extensibilă, aer condiționat, TV, balcon, baie cu duș, uscător de păr.


Cele 2 apartamente duplex, situate la etajul al III-lea al Pensiunii Noel sunt compuse din cameră cu pat matrimonial, dotată cu aer condiționat, minibar, internet wireless gratuit, telefon, TV cu cablu; Baie cu duș, uscător de păr, la primul nivel, scară interioară, iar pe al doilea nivel este camera cu pat dublu și canapea extensibilă, dotată cu aer condiționat, TV cu cablu.


Ca posibilități de agrement îți recomandăm sala de jocuri dotată cu masă de biliard, hochei spațial, mini-fotbal pentru copii și 2 calculatoare pentru conectare la internet. De asemenea, într-un ambient deosebit, poți beneficia de masaj sau te poți relaxa în fața șemineului sau pe terasa de la etajul al III-lea al hotelului.


La recepția pensiunii Noel poți găsi jocuri de table, șah, cărți, monopoly, ziare și reviste.

Află mai multe
Perioade Tarifare
03-01-2024   -   14-04-2024
15-04-2024   -   14-06-2024
15-06-2024   -   13-07-2024
14-07-2024   -   21-08-2024
22-08-2024   -   14-09-2024
15-09-2024   -   31-12-2024

Facilități oferite de Pensiunea Noel

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Biliard
  • Internet wireless
  • Masă de fussball
  • Masaj
  • Restaurant
  • Șemineu
  • Terasă

Restaurant Pensiunea Noel

Parterul pensiunii Noel este rezervat unui restaurant elegant, având capacitate maximă de 90 de locuri. Salonul restaurantului permite și organizarea de mese festive.

Sala Conferinte

Sala de conferințe îți stă la dispoziție pentru diferite întâlnirile, iar terasa de la ultimul etaj îți oferă o panoramă de vis.

SPA Pensiunea Noel

Pensiunea Noel dispune de bază proprie de tratament, dotată cu aparatură nouă ultramodernă de recuperare-reabilitare și cu personal medical calificat BFT.

Baza de tratament vă pune la dispoziție o gamă largă și complexă de proceduri medicale asociate crenoterapiei cu izvoarele din stațiunea Băile Olanești:

Curenți interferențiali – afecțiuni reumatismale cronice, posttraumatice, spondiloză CDL, insuficiență circulatorie vertebro-bazilară.
Solux (raze infraroșii) – aport de căldură pentru afecțiuni reumatismale ale coloanei vertebrale, afecțiuni dermatologice (psoriazis), afecțiuni digestive (gastrite, ulcere, colite).
Curenți diadinamici – spondiloze cervicale, discopatii vertebrale, atrofii musculare.
Ultrasunete – contracturi musculare, tendinite, bursite, gonartroze, coxartroze.
Magnetodiaflux – afecțiuni nevrotice, anxios-depresive, distonii neurovegetative, insomnii, instabilitate psihică.
Masaj – afectiuni musculare secundare unor afectiuni reumatismale cronice, contracturi musculare, tendite, bursite.
Unde scurte – singura procedură care produce caldura în interior. Se folosește în tratarea gonartrozelor, coxartrozelor, afecțiunilor ORL, discopatiilor vertebro lombare, unele afecțiuni ale prostatei.
Împachetări cu silicon – afecțiuni reumatismale cronice, sechele posttraumatice, bursite, tendinite, artroze.
Ionizări – artroze de diferite forme și localizări, distonii neurovegetative, efecte antialgice.
Climatoterapia, aerosolii atmosferici.
Injecții cu izvorul nr.7.
Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

22 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 037vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!