Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Oferte Calimanesti-Caciulata
1 noapte (23 Sep - 24 Sep)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Tratament Balneo Spa cu Demipensiune Hotel Orizont Cozia, Calimanesti Caciulata - 3 stele

Str. Calea Lui Traian 495, Calimanesti-Caciulata Vezi pe Hartă Tratament Balneo Spa cu Demipensiune Hotel Orizont Cozia Calimanesti Caciulata Vezi Street View

Vezi toate Ofertele Speciale

Tratament Balneo Spa cu Demipensiune Hotel Orizont Cozia Calimanesti Caciulata

Servicii incluse:
  1. cazare 5 sau 12 nopți
  2. TVA
  3. demipensiune (mic dejun bufet suedez + cină - bufet suedez de duminică până joi inclusiv și fișă cont 65 lei/zi/pers vineri și sâmbătă)
  4. tratament: consultaţie medicală, 4 proceduri/persoană/zi (de luni până vineri)
  5. acces la centrul Spa (piscină cu apă dulce și apă sărată, jacuzzi, saună și salină)
* Intrarea se face Duminica.
* Pachetele de tratament sunt valabile doar pentru persoanele care prezintă cardul de sănătate și biletul de trimitere de la medicul de familie (emis în mai puțin de 60 zile calendaristice cu mențiunea: pentru recuperare, reabilitare medicală către stațiunea Călimănești-Căciulata) - decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate - în limita fondurilor disponibile. Biletul de trimitere de la medicul de familie valabil reprezintă biletul de trimitere emis în mai puțin de 60 de zile calendaristice (titularul acestuia să nu fi avut în ultimele 6 luni servicii de recuperare și reabilitare medicală decontate de CAS). În cazul în care aceste condiții nu sunt îndeplinite, nu puteți beneficia de această ofertă.
* Procedurile au loc de luni până vineri conform recomandărilor medicale: electroterapie (curenți interferențiali, curenți diadinamici, curenți tens, curenți trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuală, aplicații parafina, aerosoli cu apă sulfuroasă, băi galvanice (patru celulare), laser – terapie, băi termale, masaj medical, hidrokinetoterapie..
* Acces la CENTRU WELNESS & SPA între orele 9.00-20.00.

1. Alege perioada

Valabilitate Tip masă Sejur Tarif/Persoană Alege
12 Sep 2021 - 22 Dec 2021 Demipensiune 5 nopți

de la 932 RON

12 Sep 2021 - 22 Dec 2021 Demipensiune 12 nopți

de la 2,221 RON

2. Alege camera

Politicile de la Hotel Orizont Cozia

Mențiuni tarife

Check-in/Check-out

Anulare

Politici copii

Animale de companie

Informații suplimentare

1. Tarifele sunt exprimate în RON, pe persoană, pe sejur de 5 sau 12 nopţi și includ TVA, demipensiune, tratament: 4 proceduri/persoană/zi, acces la centrul Spa (piscină cu apă dulce și apă sărată, jacuzzi, saună și salină).
2. În apartamente se pot caza maxim 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii de maxim 14 ani.
3.Program mese:
a) micul dejun în regim bufet suedez, se va servi în restaurantul Salonul Roșu, etaj II, între orele 08:00 - 10:00
b) cina în regim bufet suedez de duminică până joi (inclusiv), se va servi în restaurantul Salonul Roșu, etaj II, între orele 18.00 - 20.30
c) cina în regim a la carte, vineri și sâmbătă (fișă cont 65 lei/zi/pers), se va servi în restaurantul Salonul Verde, parter. În fișa cont sunt incluse mâncarea și băuturile non-alcoolice.
Check-in: Ora 15.00
Check-out: Ora 12.00
1. Se va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetului în momentul rezervării, avans nerambursabil.
1. Copiii cu vârsta până la 5.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare și masă dacă au fost anunțați odată cu rezervarea (fără meniu)
2. Pentru al doilea copil cu vârsta cuprinsă între 0-3.99 ani se va achita 200 lei/sejur 5 nopți și 480 lei/pachet 12 nopți, reprezentând supliment de mic dejun și acces la SPA, cazat în cameră dublă fără pat suplimentar sau în apartament.
3. Pentru al doilea copil cu vârsta cuprinsă între 4-5.99 ani se va achita 550 lei/sejur 5 nopți și 1320 lei/pachet 12 nopți, reprezentând suplimentul de cazare, mic dejun și accesul la SPA, cazat în cameră dublă cu pat suplimentar sau în apartament și beneficiază de loc lângă părinți la restaurant (fără meniu).
3. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6-13.99 ani cazați în camera dublă achită:
a) 350 lei/sejur 5 nopți și 840 lei/pachet 12 nopți reprezentând suplimentul de cazare, masă și acces SPA, fără pat suplimentar. Pachetul se poate prelungi, în limita locurilor disponibile, suplimentul fiind de 70 lei/copil/zi.
b) 550 lei/sejur 5 nopți și 1320 lei/pachet 12 nopți reprezentând suplimentul de cazare, masă și acces SPA, cu pat suplimentar sau în apartament. Pachetul se poate prelungi, în limita locurilor disponibile, suplimentul fiind de 110 lei/copil/zi.
4. Dacă pachetul include zilele de vineri și sâmbătă , fișa cont pentru copiii plătitori, cu vârsta între 4 -14 ani este în valoare de 30 lei /zi /copil.
5. Tarifele reprezintă supliment de cazare și includ micul dejun și acces la SPA.
6. Copiii peste 14 ani sunt considerați adulți.
7. Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atestă vârsta copiilor (în copie sau original).
1. Nu este permis accesul cu animale de companie.
1. Serviciile suplimentare, precum și contravaloarea eventualelor pagube înregistrate în inventarul camerelor, vor fi achitate de către turist direct la recepția hotelului.
2. Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor prestate se vor formula în scris de către turist și se vor depune la recepția hotelului înainte de terminarea sejurului. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

738vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

306hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!