Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (27 Sep - 28 Sep)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Vila Tisa, Baile Olanesti - 3 stele

Str. Forestierilor 12, Baile Olanesti Vezi pe Hartă Vila Tisa Baile Olanesti Vezi Street View

Vila Tisa *** este situată în stațiunea balneo-climaterică Băile Olănești, pe strada Forestierilor, numărul 12, în spatele Primăriei localității.


Vila Tisa a fost modernizată și reclasificată în anul 2009 și oferă condiții de 3*. Cele 14 camere duble sunt mobilate corespunzător și dispun de următoarele facilități: baie proprie cu cabină de duș, televizor color și cablu TV, Internet, frigider-minibar, balcon.


Vila Tisa dispune de o bucătărie complet utilată, de un salon pentru servirea mesei și de o terasă exterioară cu grătar.

Află mai multe

Facilități oferite de Vila Tisa

  • Bucătărie Comună
  • Grătar/barbeque
  • Internet
  • Living
  • Parcare
  • Terasă

SPA Vila Tisa

Tratamentul se face în baza de tratament a Hotelului Tisa, situat în vecinătate. Tratamentele se fac prin cură internă (crenoterapie) și cură externă, folosindu-se apele minerale din stațiune. Tratamentele ce trebuie urmate sunt prescrise de medicul hotelului, după un consult prealabil și o evaluare a stării de sănătate a pacientului. Printre procedurile ce pot fi urmate în baza de tratament amintim: hidroterapia (cadă multifuncțională, duș Stanger), magnetoterapie, termoterapie (solux și infraroșu, unde scurte, împachetări parafină și silicon), ultrasonoterapie, pneumoterapie, electroterapie (curenți interferențiali, diadinamici, ionizări, Russian stimulation), electro-hidroterapie, saună uscată. Oaspeții Vilei Tisa pot opta și pentru proceduri wellness: masaje de relaxare, hidroterapie cu masaj subacval, saună uscată asociată cu dușuri reci.
Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

18 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

Inapoi sus Alege o camera

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

735vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

306hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!