Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Oferte Calimanesti-Caciulata
1 noapte (10 Dec - 11 Dec)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Craciun Hotel Orizont Cozia, Calimanesti Caciulata - 3 stele

Str. Calea Lui Traian 495, Calimanesti-Caciulata 0724 300 003 Vezi pe Hartă Craciun Hotel Orizont Cozia Calimanesti Caciulata Vezi Street View

Vezi toate Ofertele Speciale

Craciun Hotel Orizont Cozia Calimanesti Caciulata

Servicii incluse:
  1. cazare 2 nopţi
  2. TVA
  3. mic dejun bufet în zilele de 25, 26 Decembrie
  4. Cină de bun venit în data de 24 Decembrie (meniu fix, băuturi alcoolice și non alcoolice), program muzical “Trupa cu Cântec”
  5. Dejun bufet și Masă Festivă și Cină de Crăciun (meniu fix, băuturi alcoolice și non alcoolice), program muzical “Trupa cu Cântec”
  6. acces la centrul Wellness & SPA (saună finlandeză, saună umedă, fântână de gheață, duș emoțional, salină, jacuzi, piscină cu apă dulce, bazin cu apă sărată).
  7. parcare și taxa de stațiune.

1. Alege perioada

Valabilitate Tip masă Sejur Tarif/Persoană Alege
24 Dec 2022 - 26 Dec 2022 Pensiune Completă 2 nopți

de la 964 RON

2. Alege camera

Politicile de la Hotel Orizont Cozia

Mențiuni tarife

Check-in/Check-out

Anulare

Politici copii

Animale de companie

Informații suplimentare

1. Tarifele sunt exprimate în RON, pe persoană, pe sejur de 2 nopţi şi includ TVA, mic dejun bufet în zilele de 25, 26 Decembrie, Cină de bun venit în data de 24 Decembrie (meniu fix, băuturi alcoolice și non alcoolice), program muzical “Trupa cu Cântec”, Dejun bufet și Masă Festivă și Cină de Crăciun (meniu fix, băuturi alcoolice și non alcoolice), program muzical “Trupa cu Cântec”, acces la centrul Wellness & SPA (saună finlandeză, saună umedă, fântână de gheață, duș emoțional, salină, jacuzi, piscină cu apă dulce, bazin cu apă sărată)., parcare și taxa de stațiune.
2. În apartamente se pot caza maxim: 2 persoane adulte și unul/doi copii sau la trei persoane adulte.
3. Pentru a treia persoană adultă cazată în apartament se va achita contravaloarea unui loc în camera dublă 970 RON/sejur/persoană reprezentând suplimentul de cazare, masă și accesul la SPA.
Check-in: Ora 15.00
Check-out: Ora 11.30
1. Pentru o rezervare fermă se achită un avans de 50% din tariful pachetului și diferența până la cel târziu 28 Noiembrie.
2. În caz de anulare sau în cazul neachitarii diferenţei până la data 28 Noiembrie se va percepe o penalizare egală cu contravaloarea avansului.
3. După data de 1 Decembrie, rezervările se efectuează doar prin plata integrală a sejurului.
1. Copiii cu vârsta până la 5.99 ani cazaţi în cameră cu părinţii beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar și au loc la masă lângă părinți.
2. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani cazaţi în cameră dublă cu părinţii, fără a beneficia de pat suplimentar, achită 550 RON/copil/sejur 2 nopți, reprezentând contravaloarea serviciilor de cazare şi masă.
3. Pentru al doilea copil cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani cazat în apartament cu părinţii se achită 550 RON/copil/sejur 2 nopți reprezentând contravaloarea serviciilor de cazare şi masă.
1. Este interzis accesul cu animale de companie în incinta hotelului.
1. Serviciile suplimentare, precum și contravaloarea eventualelor pagube înregistrate în inventarul camerelor, vor fi achitate de către turist direct la recepția hotelului.
2. Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor prestate se vor formula în scris de către turist și se vor depune la recepția hotelului înainte de terminarea sejurului. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

87destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

742vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

458hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!