Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (21 Iul - 22 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Afrodita Resort & Spa, Baile Herculane - 4 stele

Str. Complexelor 2, Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Afrodita Resort & Spa Baile Herculane Vezi Street View

Hotel Afrodita Resort & Spa 4* este situat în centrul stațiunii Băile Herculane, în apropierea parcului Vicol și la aproximativ 3 km de gară.
Accesul se face pe un drum asfaltat lung de 1.2 km în  apropierea străzii principale (Strada Trandafirilor) în imediata apropiere a Complexelor Hoteliere Dacia, Diana și Minerva.
Hotelul Afrodita Resort & Spa a fost renovat în întregime.

Hotel Afrodita Resort & Spa are o capacitate totală de cazare de 220 de camere spaţioase, dispuse pe 10 nivele, împărţite în: 20 de camere duble Family, 192 de camere duble twin şi matrimoniale şi 8 apartamente.
Camerele Duble Family dispun de pat matrimonial și canapea extensibilă sau fotoliu pat.
Toate camerele dispun de TV LCD, cablu TV, internet wireless, minibar, telefon şi baie proprie cu cabină de duş şi uscător de păr.
Apartamentele dispun de living, dormitor şi două băi, având aceleşi dotări cu camerele duble.
Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Afrodita Resort & Spa

 • Cameră pentru bagaje
 • Facilități persoane cu dizabilități
 • Fax la recepție
 • Încălzire Centrală
 • Internet wireless
 • Jacuzzi
 • Lift
 • Masaj
 • Parcare
 • Piscină interioară
 • Primire/Trimitere Corespondență
 • Restaurant
 • Room service
 • Saună
 • Seif
 • Serviciu de călcătorie
 • Serviciu de spălătorie
 • Serviciu Xerox

Restaurant Hotel Afrodita Resort & Spa

Hotelul Afrodita Resort & Spa pune la dispoziția turiștilor două restaurante, Restaurantul Premier și Restaurantul Labirinth, ce dispun de o capacitate de 700 de locuri. Ambele oferă preparate tradiţionale româneşti şi cu specific internaţional, dar şi meniuri cu diete speciale la cerere.

Sala Conferinte

 Sala de conferinţe din cadrul Hotelului Afrodita Resort & Spa are o capacitate de 250 locuri şi este dotată cu ecran proiecţie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultană, laptop, televizor şi DVD player.

SPA Hotel Afrodita Resort & Spa

Centrul Med-Spa oferă următoarele servicii: piscină interioară, cascadă pară, jacuzzi, saună, masaj, şezlonguri cu hidromasaj în piscină, mini piscină pentru copii, zonă de relaxare prin cromomeloterapie.
In cadrul hotelului se pot efectua următoarele proceduri: curenţi diadinamici, interferenţiali, ultrasunete, unde scurte, microunde, aerosoli, solux, ultraviolete, magnetodiaflux, lasertermoterapie.
De asemenea se efectuează proceduri de hidrotermoterapie: băi sulf - bazin, băi sulf – cabina individual, băi infuzie plante, duş subacval cu hidroterapie, băi galvanice 4 celulare.
Alte proceduri: masoterapie (masaj integral, masaj cervical, masaj parţial), kinetoterapie de grup sau individual, hidrokinetoterapie de grup sau individual.
În centrul wellness al resortului turiștii se pot relaxa atât cu tratamente tradiționale cu sulf dar și în zonele noi destinate special pentru băi în lapte și miere, cromomeloterapie, masaje cu roci vulcanice și plante medicinale, măști de caviar, camere cu climă tropcială sau dușuri emoționale. 
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

738vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!