Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile 1 Mai
1 noapte (17 Mai - 18 Mai)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Ceres, Baile 1 Mai - 3 stele

Hotelul Ceres 3* este situat în centrul stațiunii Băile 1 Mai, la intersecția dintre DN 76 și E 60, într-o zonă împădurită.

Hotelul Ceres dispune de 237 camere duble dintre care 200 camere sunt renovate. Camerele dispun de balcon (unele camere), pat matrimonial sau 2 paturi twin, TV, cablu TV, telefon, minibar (unele camere) și baie cu duș.

Hotelul dispune de piscină exterioară cu apă termală, sală de mese, sală de conferințe, salină artificială și bază de tratament.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Ceres

  • Bar
  • Bază de Tratament
  • Parcare
  • Piscină Exterioară
  • Sală de Conferințe
  • Sală de Mese
  • Salină artificială
  • Spălătorie

Restaurant Hotel Ceres

Hotelul Ceres dispune de o sală de mese cu capacitate de 250 de locuri, unde se pot servi mesele sub formă de meniu fix.

Sala Conferinte

Hotelul Ceres oferă posibilitatea organizării de întruniri. Astfel, pune la dispoziție o sală multifuncțională dotată cu videoproiector, instalatie de sonorizare și ecran de proiectie, pregătită pentru orice tip de evenimente: conferințe, mese festive, nunți, botezuri, cu o capacitate de 80-100 locuri.

SPA Hotel Ceres

Baza de tratament este dotată cu aparatură modernă pentru toate procedurile, oferind terapii specifice tratamentului balnear și de recuperare. Datorită apelor bicarbonate, sulfatate, calcice și oligomineralelor, baza de tratament este indicată pentru următoarele afecțiunii: afecțiuni reumatice inflamatorii (poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, stări după reumatism articular acut), afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală și lombară, artroze), afecțiuni post traumatice (stări postoperatorii, stări post fracturi, entorse și luxații), afecțiuni neurologice centrale și periferice, hemipareze la minim 6 luni de la data apariției, parapareze la minim 3 luni, afecțiunidupă mielite, după operații pe maduvă, după traumatisme vertebrale, diverse pareze și paralizii, afecțiunii ginecologice (metrouanexite cronice, tulburări minore de pubertate sau menopauză), afecțiuni asociate bolii metabolice și de nutriție, diabet zaharat de tip II, boli endocrine, gută cu locălizări articulare.
Tratamentele specifice care se desfășoară în baza de tratament sunt următoarele: curenți diadinamici și interferențiali, magnetodiaflux, ultrasunet, unde scurte, laserterapie, ionizări, aerosoli, termoterapie băi terapeutice cu ape minerale termale (cadă cu hidromasaj, bazin), băi galvanice, duș subacvatic, masaj segmentar manual și kinetoterapie la sală.
Baile 1 Mai

Baile 1 Mai, Romania Romania

3 hoteluri

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea, între satele Rontău și Haieu. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a facut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afectiuni ginecologice.

Inapoi sus Alege o camera

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

695vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

307hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!