Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Holiday Maria, Baile Herculane - 3 stele

Str. Zavoiului 46-72, Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Holiday Maria Baile Herculane Vezi Street View

Hotel Holiday Maria 3*  este localizat în stațiunea Băile Herculane, pe malul râului Cerna. Acesta se află la o distanță de 34 km de orașul  Drobeta-Turnu Severin și la 49 km de Văliug.

Hotel Holiday Maria pune la dipoziția turiștilor 42 de camere dotate cu TV LCD, internet wireless, frigider și încalzire centrală. 

Hotelul are un restaurant cu 90 de locuri, 2 terase, piscină cu apă termosufluroasă, sală de fitness, saună și sală de conferințe.

Află mai multe
Perioade Tarifare
18-01-2024   -   30-05-2024
01-06-2024   -   14-09-2024
15-09-2024   -   20-12-2024

Facilități oferite de Hotel Holiday Maria

  • Animale de companie acceptate
  • Bar
  • Internet wireless
  • Parcare
  • Piscină cu apă termo-sulfuroasă
  • Piscină exterioară
  • Restaurant
  • Terasă

Restaurant Hotel Holiday Maria

Hotel Holiday Maria dispune de un restaurant dotat cu bar și spațiu pentru întâlniri private. Restaurantul poate găzdui 30 de persoane în interior și are 20 locuri pe terasă în aer liber. 

SPA Hotel Holiday Maria

Hotel Holiday Maria are piscină exterioară, alimentată cu apă termală sulfuroasă din izvoarele termale din zonă, și, la cerere, oferă servicii de masaj. Tratamentele se stabilesc de doctori specialiști care activează la centrele din stațiune. 
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 533vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

75 000rezervări efectuate

Peste 75.000 de vacanțe reușite!