Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (23 Apr - 24 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Pensiunea Onix, Baile Herculane - 3 stele

Str. Trandafirilor 89, Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Pensiunea Onix Baile Herculane Vezi Street View

Pensiunea Onix 3*, pensiune turistică clasificată la 3 margarete, este amplasată pe malul Cernei, râu ce traversează și stațiunea balneară Băile Herculane.

Pensiunea Onix oferă cazare în camere duble și apartament, dotate cu aer condiționat, televizor cu ecran plat, balcon, baie cu cabină de duș.

Fumatul în camere nu este permis.

Pensiunea are un ciubăr cu hidromasaj în apă termo-minerală și o piscină exterioară, grădină și terasă, internet wireless, parcare, aer condiționat.

Stațiunea balneară se află în aria naturală a Parcului Național Domogled - Valea Cernei. 
Află mai multe

Facilități oferite de Pensiunea Onix

  • Aer condiționat
  • Ciubăr
  • Grădină
  • Internet wireless
  • Parcare
  • Piscină exterioară
  • Terasă

SPA Pensiunea Onix

Baza de tratament oferă posibilitatea efectuării tratamentelor balneare clasice: baia de sulf, ultrasunete, laser, magnetodiaflux și curenți dar și terapii complementare: terapia cranio-sacrală, masaj ritmic, masaj reflex.

Pensiunea Onix are un ciubăr alimentat zilnic cu apă termală (termosulfuroasă), pentru terapie și relaxare, cu capacitatea de maximum 10 persoane, și o piscină exterioară.
În sezon, se pun la dispoziție șezlonguri pentru plajă.Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

955vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!