Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Borsec
1 noapte (8 Mai - 9 Mai)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Vila Riki, Borsec - 3 stele

Str. Jokai Mor 19, Borsec Vezi pe Hartă Vila Riki Borsec Vezi Street View

Vila Riki 3* este o vilă în stil montan în stațiunea Borsec, renumită pentru apele sale minerale vindecătoare. 
Situată la aproximativ 1 km de izvorul termal Kossuth, pârtia de schi Speranţa este la 10 minute de mers pe jos, iar la 300 de metri există o staţie de autobuz.

Amplasarea vilei Riki este într-o zonă linistita, curată, asfaltată la circa 400 metri de Spa O'Saros unde puteți face baie în cele două bazine cu apă minerală caldă și rece, masaj și saună, precum si la ștrand (acesta funcționează doar vara). 
Foarte aproape sunt izvoarele cu apa minerală, Biserica Catolică, Biserica Ortodoxă si Sinagoga evreiască unde se găsește și o baie rituală.

Vila Riki 3* pune la dispoziție 22 de camere și un apartament. 
Camerele tradiționale de la Vila Riki sunt prevăzute cu lambriuri din lemn, TV și balcon. Băile private sunt dotate cu duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr şi papuci.

Aceasta pune la dispoziție un restaurant românesc, facilități de wellness și camere cu WiFi gratuit.
Se oferă mâncăruri preparate cu produse locale proaspete şi mai multe vinuri locale. Când vremea este frumoasă, mesele pot fi savurate pe terasă. Înainte şi după mese, oaspeţii se pot relaxa la bar sau pe canapelele şi fotoliile din zona de lounge.

Facilitățile de wellness includ o saună și cadă cu hidromasaj, disponibile la un cost suplimentar. Serviciile de masaj pot fi aranjate la cerere.

Află mai multe

Oferte Speciale

Relaxare la Bai - sejur 4 nopți începând cu 24 Mar 2021
de la 515 RON
Week-end la Bai - sejur 2 nopți începând cu 24 Mar 2021
de la 277 RON
Vacanta in Familie - sejur 4 nopți începând cu 24 Mar 2021
de la 555 RON

Facilități oferite de Vila Riki

  • Animale de Companie Acceptate
  • Bar
  • Cadă cu hidromasaj
  • Internet Wireless
  • Parcare
  • Restaurant
  • Saună
  • Terasă

Restaurant Vila Riki

Restaurantul românesc, oferă mâncăruri preparate cu produse locale proaspete şi mai multe vinuri locale. Când vremea este frumoasă, mesele pot fi savurate pe terasă. Înainte şi după mese, turiștii se pot relaxa la bar sau pe canapelele şi fotoliile din zona de lounge.

SPA Vila Riki

Facilitățile de wellness includ o saună și cadă cu hidromasaj, disponibile la un cost suplimentar.
Borsec

Borsec, Romania Romania

3 hoteluri

Resursele stațiunii sunt apele minerale (utilizabile atât în cure interne, cât și externe), nămolul terapeutic de turbă și bioclimatul montan, stimulant. Izvoarele de ape minerale carbogazoase, bicarbonate, alcalino-feroase, hipotone, cu nivel ridicat de calciu și magneziu sunt cunoscute și recomandate pentru acțiunea lor vindecătoare încă din 1594. Borsec are peste 15 izvoare cu apă minerală carbogazoasă naturală, cu o compoziție chimică apropiată, stabilă în timp, cu debite variabile. Cele mai importante din punct de vedere calitativ și ca debit sunt izvoarele 1 și 2. Prin compoziția lor, apele minerale au efecte curative asupra afecțiunilor aparatului digestiv, rinichilor și a căilor urinare, dar și asupra sistemului circulator periferic. Aceste afecțiuni sunt tratate prin proceduri de fizioterapie: ionizări, curent dinamic, aerosoli, ultrasunete, raze ultraviolete, electropunctură, vibromasaj. Se fac la stațiunea Borsec băi cu plante, afuziuni, dar și băi cu dioxid de carbon

Inapoi sus Alege o camera

78destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

369vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

301hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

45 000rezervări efectuate

Peste 45.000 de vacanțe reușite!