Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (26 Mai - 27 Mai)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Domogled, Baile Herculane - 3 stele

Str. Complexelor, Nr. 2 , Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Domogled Baile Herculane Vezi Street View

Hotel Domogled 3* este situat în centrul stațiunii Băile Herculane, pe valea râului Cerna, înconjurat de Munții Mehedinți la est și Munții Cernei la vest. Acesta se află la aproximativ 4 kilometri de gară.

Hotel Domogled a fost renovat în anul 2012-2013.

Hotel Domogled pune la dispoziția turiștilor un număr total de 263 locuri în 138 camere. Acestea sunt repartizate pe 7 etaje, accesul făcându-se cu ajutorul celor 3 lifturi.

Hotelul pune la dispoziția turiștilor parcare, restaurant, bar, bază de tratament, piscină interioară, internet wireless (în spațiile comune), tenis de masă, darts și biliard.


Află mai multe
Perioade Tarifare
01-04-2024   -   31-05-2024
01-06-2024   -   30-06-2024
01-07-2024   -   31-08-2024
01-09-2024   -   31-10-2024
01-11-2024   -   28-12-2024

Facilități oferite de Hotel Domogled

 • Bar
 • Bazin interior sulf
 • Curățătorie chimică
 • Grădină
 • Parcare
 • Piscină interioară
 • Primire/Trimitere Corespondență
 • Restaurant
 • Serviciu de călcătorie
 • Serviciu de spălătorie
 • Serviciu Informații Turistice
 • Studio de fitness
 • Terasă
 • Trezire la ora cerută

Restaurant Hotel Domogled

Masa se servește în restaurantul hotelului Domogled, ce are o capacitate de 280 de locuri, pe bază de chip-card care se eliberează de la recepția hotelului. Pe lângă restaurant, Hotel Domogled mai dispune de un bar de zi.

SPA Hotel Domogled

Baza de tratament asigură tratamente complexe pentru: afecțiuni reumatismale inflamatorii (spondilită anchilozantă), afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală şi lombară), afecțiuni reumatismale abarticulare, afecțiuni posttraumatice, afecțiuni neurologice periferice - pareze şi paralizii, afecțiuni asociate (ginecologice, respiratorii, otorinolaringologice, afecțiuni ale tubului digestiv, dermatologice, cardiovasculare, boli profesionale), afecțiuni metabolice şi de nutriție, tratamente de Wellness, tratamente anti-ageing, de revigorare. 

În baza de tratament a hotelului (suprafață de 1182 mp) se pot efectua zilnic 1075 proceduri.
Principalele proceduri şi tratamente care se efectuează sunt: băi cu ape minerale termale sulfuroase şi cu ape minerale termale clorurosodice atât în căzi, cât şi în bazine, cu posibilități de kinetoterapie; buvete pentru cură internă cu ape minerale; instalații de aerosoli şi inhalații cu ape minerale; electro şi hidroterapie; săli de gimnastică medicală, masaj medical; saună umeda/uscata, linie anti-ageing.

Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

916vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!